Handfat och tvättställ i glas

Köpa billiga handfat och tvättställ i glas till badrum och toalett.

På denna sida kan du hitta länkar, bilder och annonser som leder vidare till företag som säljer små och stora handfat av olika slag. När du besöker deras hemsidor kan du finna bilder som kan fungera som inspiration, tips och ideer då man tänkt köpa ett handfat.

Via länkarna ovan kan man köpa handfat och tvättställ i glas till badrum och toalett..

Du som söker ett handfat i glas eller ett tvättställ i glas till badrum och toalett har hamnat på rätt sida. Här hittar du texter, annonser och bilder till en stor mängd tillverkare, återförsäljare och butiker av badrumsinredningar och toalettinredningar till badrum och toalett som tex. toalettstol, handfat i glas till tex. hörn, tvättställ och badkar. Det finns många tillverkare av handfat i glas, stora som små vilket gör att det finns många modeller att välja mellan till skiftande priser.


Handfat i glas badrum

Behöver du hjälp att hitta det handfat i glas till badrum som passar övrig badrumsinredning så kan du utnyttja dessa återförsäljares, butikers och tillverkares hemsidor för att finna tips, inspiration och råd med ditt val av handfat i glas samt att du kan jämföra utbud och priser. Den som är ute efter ett handfat eller tvättställ i glas är nog en person som gillar inredning och design. Via nätet med alla dess bilder på badrum och badrumsinredningar kan man finna de som säljer den inredning man ser och att hitta lösningar, ideer, tips och inspiration för att välja ett passande handfat i glas.

Nedan bilder på handfat i glas hämtade från Royal designs butik.

handfat i glas handfat i glas

Desa handfat i glas ovan finns i två utföranden. Med eller utan fisk. Den färgglada glasfisken är ett hantverk i sig. Skapad på fri hand i Kosta glashytta med namnet Lagoon.

Ett välkänt företag för sina billiga byggvaror är Byggmax som även har en hel del badrums- och toalettinredning i sitt sortiment som tex. handfat och tvättställ. Nedan bilder på två stycken handfat hämtade från deras butik som du hittar på nätet.

handfat i glas handfat i glas

Om handfaten ovan: Om det första handfatet : Fristående handfat. Ett stilfullt handfat för dig som uppskattar den oväntade formen i ditt badrum. Melodia är både elegant och vågat i sin ovalt asymmetriska form. Det andra handfatet : Inbyggnadsbart handfat. Ett handfat i VIVA sortimentet, tillverkat i porslin. Anpassat för inbyggnad i exempelvis en underliggande kommod.

Bilden nedan är ett handfat i glas lånad från Prisvis.

handfat i glas

En tillverkare av handfat i glas och tvättfat i glas är Duobad. På deras hemsida hittar du deras återförsäljare. Bilden nedan till vänster på ett handfat i glas är hämtad från deras hemsida. Bilden nedan till höger från en annan återförsäljare av handfat i glas och tvättställ i glas, vvsochbad. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av handfat och tvättställ i glas.

handfat i glas handfat i glas

En annan återförsäljare av inredning till toalett och badrum med butik på nätet är Hemvaruhuset.

Köpa handfat och tvättställ i glas

Nedan länkar till butiker, återförsäljare och tillverkade av handfat, stora som små och handfat tillverkade i glas, badrums- och toalettinredningar samt tillbehör som spolknoppar och toalettsitsar och reservdelar. Besök dessa olika sidor för att jämföra utbud och priser och att finna bilder på badrum och toaletter innehållande handfat i glas och tvättställ som kan fungera som inspiration då ett nytt badrum eller toalett ska byggas eller renoveras.

Duravit Gustavsberg Hafa
Ido Ifö badrum IKEA
Jula Marco Neptunbath
Sanova Skånska byggvaror

Handfat i glas

Nedan sidor som sajten innehåller.

Startsida Handfat i glas Stora handfat
Små handfat Handfat med skåp Handduksstege