Stora handfat

Billiga stora handfat och tvättställ till badrum och toalett.

På denna sida kan du hitta länkar, bilder och annonser som leder vidare till företag som säljer små och stora handfat av olika slag. När du besöker deras hemsidor kan du finna bilder som kan fungera som inspiration, tips och ideer då man tänkt köpa ett handfat.

Via länkarna ovan kan man köpa stora handfat och stora tvättställ till badrum och toalett.

Du som söker stora handfat eller stora tvättställ har hamnat på rätt sida. Här hittar du texter och bilder till en stor mängd tillverkare, återförsäljare och butiker av badrumsinredningar och toalettinredningar som tex. toalettstol, handfat, tvättställ och badkar. Det finns många tillverkare av handfat, stora som små vilket gör att det finns många modeller att välja mellan till skiftande priser.


Behöver du hjälp att hitta det handfat som passar övrig badrumsinredning så kan du utnyttja dessa återförsäljares, butikers och tillverkares hemsidor för att finna tips, inspiration och råd med ditt val samt att du kan jämföra utbud och priser. Använd nätet för att hitta inspiration för att köpa ett stort handfat eller tvättställ genom att titta på bilder från tex. tillverkares hemsidor. Besök de som annonserar på sidan för att dels kunna köpa badrumsinredning eller att endast titta på olika modeller av handfat och tvättställ.

Nedan bilder på stora handfat hämtade från Bygghemmas butik. Bygghemma har ett brett sortiment av stora handfat och stora tvättställ.

stora handfat stora handfat

Om dessa stora handfat ovan : Det vänstra handfatet : Ovalt handfat av porslin utan bräddavlopp. Monteras fristående på bänk. Det högra handfatet : Handfat Noro Seal 800 Porslin är ett stort vackert fristående porslin som garanterat fångar blickar.

Ett välkänt företag för sina billiga byggvaror är Byggmax som även har en hel del badrums- och toalettinredning i sitt sortiment som tex. handfat och tvättställ. Nedan bilder på två stycken handfat hämtade från deras butik som du hittar på nätet.

handfat handfat

Om handfaten ovan: Om det första handfatet : Fristående handfat. Ett stilfullt handfat för dig som uppskattar den oväntade formen i ditt badrum. Melodia är både elegant och vågat i sin ovalt asymmetriska form. Det andra handfatet : Inbyggnadsbart handfat. Ett handfat i VIVA-sortimentet, tillverkat i porslin. Anpassat för inbyggnad i exempelvis en underliggande kommod.

Bilden nedan är ett stort handfat lånad från Byghemma.

stora handfat

En av alla återförsäljare av badrumsinredning som tex. stora handfat är Drytrend. Olika varumärken som IFÖ, Gustavsberg, Duravit och Hafa hittar du här. Nedan bild på ett stort handfat hämtade från deras butik, tillverkat av IFÖ.

stora handfat stora handfat

Om det vänstra stora handfatet ovan : Kommodtvättställ 90 cm, med centrerad bassäng. Stora avställningsytor på tvättställets bakre, samt högra och vänstra del. Integrerat bräddavlopp. Blandaren monteras i tvättstället. Om det högra stora handfatet ovan : Ett fristående handfat, monteras på konsoller, stora avställningsytor på handfatets bakre del, Dölj gärna avloppsinstallationen med en golvpelare. Tillverkare av detta stora tvättställ är IFÖ.

Billiga små eller stora handfat och tvättställ kan man köpa hos IKEA som är känt för att ha låga priser på sina varor. I skrivandets stund så har IKEA ca 15 olika modeller på tvättställ och handfat passande till både stora och små badrum och toaletter. Så söker du ett billigt litet handfat eller tvättställ så ska du besöka närmaste IKEA varuhus för att hitta och köpa det du söker. Förutom handfat och tvättställ så har de mycket annan inredning till badrum och toalett.

Återförsäljare av stora handfat och tvättställ

Nedan länkar till butiker, återförsäljare och tillverkade av handfat och tvättställ med skåp, stora som små och handfat och tvättställ tillverkade i glas, badrums- och toalettinredningar samt tillbehör som spolknoppar och toalettsitsar och reservdelar. Besök dessa olika sidor för att jämföra utbud och priser och att finna bilder på badrum och toaletter innehållande handfat och tvättställ som kan fungera som inspiration då ett nytt badrum eller toalett ska byggas eller renoveras.

Duravit Gustavsberg Hafa
Ido Ifö badrum IKEA
Jula Marco Neptunbath
Sanova Skånska byggvaror

Handfat och tvättställ

Nedan sidor som sajten innehåller

Startsida Handfat i glas Stora handfat
Små handfat Handfat med skåp Handduksstege